Santa Maria Danmark Foodservice

Her deler vi gode tip og opskrifter.

1. Tilpas menuen

Tilbyd retter der kan opbevares og opvarmes uden problemer. Husk, at konsistensen hurtigt kan ændres. For eksempel er en sprød brødtern ikke så sprød efter en halv time.

 

2. Pak smart

Tænk på kunderne, og prøv at brug take-away emballage, der er let at sortere til genbrug. Jo mindre tid de skal bruge på at sortere forskellige materialer, jo bedre bliver kundeoplevelsen.

3. Håll såsen borta

Alla som någonsin packat en matlåda har antagligen lärt sig vikten av att separera såser och röror från andra saker. När så mycket som möjligt av textur och konsistens bevaras ser det bättre ut, men framför allt smakar det bättre. Så tänk fängelsebricka!

4. Låt kunden salta

Det är en utmaning att leverera pommes som håller sig krispiga och goda. Men genom att packa dem i en kanisterpåse och skippa saltet gör du allting rätt. På det sättet blir de inte lika mosiga. Däremot smälter inte saltet in på samma härliga sätt när det strös på senare. Så frågan är vad man föredrar.

5. Lägg till något sött

Det är lätt att glömma bort dessert när man pratar take away. Men faktum är att de oftast har väldigt bra marginaler. Därför är det en bra idé att skapa merförsäljning genom någon sorts dessert på take away-menyn.

Hitta inspiration i våra take away-koncept

I vårt första koncept blir det street food för hela slanten. Influenserna kommer från stojiga matmarknader vid Medelhavet, puttrande gatukök på Yucatanhalvön och allt däremellan. Här får du hjälp att skapa autentiska rätter som ligger helt rätt i tiden.

Till konceptet

Den nya generationens wraps

Vårt andra take away-koncept är framtaget för den som ofta är på språng och vill ha bra mat som kan ätas längs vägen. Vi tänker främst på millennialls som förväntar sig härliga matupplevelser och korta tillagningstider. Här får du precis det.

Till konceptet

Paulig Denmark A/S ∙ Ringager 2A ∙ 2605 Brøndby